Подаръчен ваучер

Ваучер за подарък

Търсите ли вълнуваща идея за подарък?

Подарете на някой специален за Вас човек пътуване, което ще помни дълго. Може би това ще му даде възможност да опознае нови места, нови хора или ще е една чудесна причина да се свърже отново със стари приятели. Има много причии, поради които ваучерите за подарък от Оазис-А сбъдват мечти, така че прочетете за да разберете как да закупите и използвате Вашите.


 
Ваучер за почивка

Купувайки ваучер за подарък ще може да дарите мечтаната почивка, независимо дали това е в съседна нам страна или на романтична почивка в Италия или Франция.

Ваучер за екскурзия

Ваучерът за подарък е възможност за екзотично бягство към далечния изток, круизно пътешествие или за среща с културното наследство на стара Европа.

Самолетен билет

Закупеният ваучер може да бъде използван и за заплащане на самолетен билет от редовна или нискотарифна авиокомпания.

С фиксирана сума

Имате възможност да закупите ваучер с фиксирана сума от 50, 100, 200, 300 или 500 лв., а получателят сам да прецени за какво да го използва.

 
 
Общи условия за ползване на ваучер за подарък
 

1. Ваучерът подарък представлява предплатена туристическа услуга всички продукти на ТА "Оазис-А": екскурзия, почивка, круиз, самолетен билет или хотелско настаняване в България или чужбина.

2. Ваучерът е валиден в срок от 12 месеца считано от от датата на неговото издаване. В случай, че не бъде използван в този срок, сумата заплатена за него не подлежи на възстановяване.

3. Ако сумата, заплатена за ваучера, е по-малка от цената на избрания туристически продукт, то разликата се доплаща от клиента.

4. Закупуването на туристически продукти с ваучер за подарък се осъществява само след неговото предоставяне в офис на Туристическа агенция "Оазис-А", при което той бива разменен за съответния туристически пакет или услуга.

5. Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност;

6. Загубен или унищожен ваучер не подлежи на подмяна.