Гърция: Едеса и Лутраки
Маршрут
Едеса - Лутраки


Продължителност
3 дни / 2 нощувки


Транспорт
Автобус


Дати на отпътуване


от 155 лв.
Програма
 

HOBO! НОВО! НОВО!

 

ЦАРСТВОТО НА МИНЕРАЛНАТА ВОДА

СПА център Лутраки (Гърция)
Перла, разположена в подножието на планината Каймакчалан. Тук, сред дивно красива природа, блика цяла река - целебна минерална вода. Многото естествени и изкуствени басейни са пълни с туристи по всяко време на годината.
И есенно време, с красивите багри на листата и зимно време, когато леки снежинки се спускат над вас - горещите минерални извори под открито небе ви даряват релакс и невероятно спокойствие на тялото и душата.

 
ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване от Благоевград сутринта. Преминаване през ГКПП Кулата /Промахон. Кратка почивка край езерото Керкини.
Продължаваме към гр.Едеса /българско име Воден/ - градът е бил крепост на цар Самуил. Разположен е на високо, сред разкошна борова гора. Мощно извиращата от планината бистра река се излива в многобройни водопади /с около 600м. пад на водата/. Разглеждане на града. Свободно време за кафе, чай, узо и снимки край водопадите. Отпътуване за СПА център Лутраки. Настаняване в хотел. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Закуска. По желание: посещение и къпане в басейните на курорта Лутраки, Място, известно още от времето на Римската империя и познато с лечебните и терапевтични свойства на водата.
Тук сред дивно красива природа блика цяла река - целебна минерална вода. Многото естествени и изкуствени басейни са пълни с туристи по всяко време на годината. И есенно време с красивите багри на листата и зимно време, когато леки снежинки се спускат над вас - горещи минерални извори под открито небе ви даряват релакс и невероятно спокойствие на тялото и душата. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:
Закуска. Отпътуване за България.
Пътуваме край гр.Пела /родното място на Александър Македонски/. Пътят ни продължава през живописни места, свързани с нашата история – Килкис /Кукуш – родното място на Хр. Смирненски/, Дойранско езеро, Горни и Долни Порой, езерото Керкини. Пристигане в България.


Цената включва:
  • 2 нощувки със закуски
  • транспорт с автобус
  • гранични и пътни такси
  • екскурзоводско обслужване
  • медицинска застраховка

Цената не включва:
  • входни такси за басейните
  • транспорт от София - 30 лв.Цени

Дата Възрастен в двойна стая Възрастен в тройна стая Дете (2-11.99) на допълнително легло
03.03.2018 - 05.03.2018 г. 155 лв. 155 лв. 95 лв.
20.04.2018 - 22.04.2018 г. 155 лв. 155 лв. 95 лв.


Подобни оферти
5 дни / 4 нощувки
109 лв.